en | nl

Welkom bij de club: OVVICE managers Farell en Francoise

Welkom bij de club: OVVICE managers Farell en Francoise

04 October 2017

ROOM FOR NEW LIFE

Bij OVVICE staat hospitality hoog in het vaandel. We doen er alles aan om de huurders te ontzorgen. Onze OVVICE managers nemen de rol van gastvrouw of gastheer op zich en bieden als gezicht van de locatie de beste service aan. Tot in de details. We stellen jullie graag voor aan de twee nieuwe gezichten van OVVICE. Farell (OVVICE Amsterdam) en Francoise (OVVICE Apeldoorn).

Office manager

Van wedstrijdzwemster naar OVVICE manager

Farell Morris (30) komt uit een groot gezin en woont al 13 jaar samen met haar jeugdliefde. Lezen is één van haar grootste hobby’s. Dit doet ze het liefst met een grote kop thee op de bank. Je kunt haar ook blij maken met een Netflix-marathon of een spannende Game of Thrones aflevering.

“Ik heb jarenlang op hoog niveau gezwommen. Zwemmen doe ik
nog steeds met veel plezier!”

Farell werkt inmiddels bijna twee weken als OVVICE manager in Amsterdam. Na het onder de knie krijgen van de operationele taken, wil ze zich graag richten op het organiseren van waardevolle evenementen.

“We zien de huurders als gasten. Persoonlijk contact is voor mij erg belangrijk. Ik vind
het vooral leuk om gesprekken te voeren met verschillende mensen.”

Welkom OVVICE manager

OVVICE manager met ondernemersspirit

De nieuwe OVVICE manager van Apeldoorn Francoise Kösters (59) is getrouwd met haar beste vriend, heeft twee kinderen en is niet vies van een potje golven. Luisteren en snel schakelen zijn haar sterkste kanten.

“Mensen zijn mijn passie. Ik vind het belangrijk om ondernemers met elkaar te verbinden, zodat ze van elkaar leren en sterker worden.”

Francoise is een ondernemer in hart en nieren. Na een jarenlange loopbaan als zelfstandig mediator heeft ze gekozen voor een nieuwe uitdaging. Haar ervaring, proactieve houding en sociale skills komen goed van pas bij haar nieuwe functie.

“OVVICE Apeldoorn is niet lang geleden geopend. Ik merk nu al dat het steeds drukker wordt. De eerste
ondernemersborrel was ook een groot succes. Dat geeft mij energie!”

Farell en Francoise, welkom bij de club! We wensen jullie namens het OVVICE team veel succes en plezier toe.