en | nl

Zakelijke portretshoot bij OVVICE Rotterdam

Zakelijke portretshoot bij OVVICE Rotterdam

28 February 2018

ROOM FOR NEW SERVICES

 

You never get a second chance to make first impression”. Dat geldt ook voor een zakelijke portretfoto, bijvoorbeeld op LinkedIn. We willen onze huurders graag een handje helpen met die sterke, eerste indruk. Daarom organiseert OVVICE op 6 maart een zakelijke portretshoot bij OVVICE Rotterdam. Tussen 10:00 en 12:00 uur is Jurrit van der Waal, foto- én videograaf, aanwezig om jouw zakelijke portretfoto te schieten.

Korting per portret
De prijs per portret is afhankelijk van het aantal inschrijvingen. Hoe meer huurders zich aanmelden, hoe meer korting! Het starttarief is 80 euro. Per extra portret gaat er 7,5% korting van af, tot een bedrag van 30 euro per portret. Dit in verband met de vaste kosten per foto. Bij minimaal drie aanmeldingen gaat de zakelijke portretshoot van start.

Jurrit gaat na de shoot aan de slag met het bewerken van één foto, uitgekozen door jou zelf. Het bewerken duurt maximaal twee werkdagen. De foto wordt dan in zowel hoge als lage resolutie per e-mail aangeleverd. Inclusief factuur met iDEAL-betaallink.

Inschrijven
Kun jij wel een nieuwe profielfoto voor LinkedIn gebruiken? Of een professionele foto voor je e-mailhandtekening? Schrijf je in via dit spreadsheet. Je kunt hier gelijk zien wat de kosten per portret zijn. Let erop dat er geen gegevens van andere huurders verwijderd word.

Voor vragen kun je Jurrit een e-mail sturen of hem bellen via dit telefoonnummer: 06-45077008.